Tarieven


NEI consult


Eerste consult (tijdelijk aanbod) 45,-
Vervolgconsult (gemiddeld 90 minuten) 85,-

Natuurgeneeskundig consult


Eenmalige intakekosten 10,-
Consult 60 minuten 60,-
Consult 90 minuten 85,-

Shiatsu massagetherapie


Eenmalige intakekosten 10,-
Consult 60 minuten 60,-
Consult 90 minuten 85,-
Je kunt ter plaatse het bedrag contant of per pin voldoen.

Ik werk ambulant bij jou op locatie of via een online consult.

Voor consulten bij jou op locatie wordt er een reisvergoeding berekend van 0,50 per kilometer. Ik werk op het moment zowel vanuit Rotterdam (Zuid-Holland), als vanuit Maartensdijk (Utrecht).

Indien je niet naar de afspraak kunt komen, dan kun je tot 24 uur van tevoren gratis jouw afspraak annuleren. Lees ook de algemene voorwaarden voor het wijzigen of annuleren van een afspraak.

Vergoeding zorgverzekeraars


De behandelingen komen in aanmerking voor vergoeding door zorgverzekeraars. Informatie over welke behandelingen voor jou vergoed worden, kun je vinden op de website van jouw zorgverzekeraar.

Na de behandeling ontvang je een digitale nota per email. Deze nota declareer je zelf bij de zorgverzekering, bij de meeste zorgverzekeringen kun je dit tegenwoordig eenvoudig online regelen.

CAT & GAT


Balance for Health is aangesloten bij CAT (Complementair Aanvullende Therapeuten). De Therapeuten die geregistreerd staan bij de CAT voldoen aan hoge kwaliteitseisen die worden gesteld aan opleiding, nascholing, waarneming en de consulten worden door veel zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. Informatie over welke behandelingen voor jou vergoed worden, kun je vinden op de website van jouw zorgverzekeraar.

Als Kwaliteitstherapeut val ik onder Wkkgz-klachtrecht bij GAT (Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten). GAT is een rijkserkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie.Balance for Health
© 2018-2023
KvK 71381910
Contact
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Beheer
Deze website is ontwikkeld door Romilan ICT