Reviews


Op deze pagina vind je reviews van mensen over hun ervaringen met Balance for Health.

Wil jij ook je ervaring delen aan de hand van een behandeling bij Balance for Health? Deel deze dan hier.
Na het versturen zal deze zo snel mogelijk worden geplaatst.
Alvast bedankt!

Mariska heeft mij erg geholpen met onze hond die mij jarenlang uit mijn slaap hield door te blaffen en grommen tegen iets dat ik niet kon zien. Het bleken entiteiten te zijn die maar niet weggingen doordat wij een poort hadden in ons huis. We hadden hiervoor al eens iemand ingeschakeld die het probleem niet opgelost kreeg in 5 sessies. Dit heeft ons toen veel geld gekost.

Mariska heeft deze poorten weggehaald en in slechts 2 sessies zijn we helemaal van dit euvel af.
Nu slaap ik al een maand zonder gegrom en geblaf van de hond. Wat een feest voor mij en voor de hond. Hartstikke bedankt Mariska.


Annemiek

Ben op NEI therapie gewezen door een hele goede kennis van mij die bij Mariska een behandeling had gehad en daar zeer tevreden over was/is.

Gelijk contact gezocht met Mariska dat verloopt snel en goed, dus afspraak was zo gemaakt. De sessie was mooi, bijzonder en erg doelgericht. De vooruitgang zit er nog steeds in. Van een leven met bijna altijd een nerveus gevoel in mijn onderbuik naar leven in het moment en vooral genieten.

Dankjewel Mariska voor deze mooie ervaring en de positieve dingen die ik nog steeds ondervind.🧡

Hartelijke groet, Nicolette


Nicolette

Ik had, met de nadruk op had, het gevoel niet volledig verbonden te zijn met mezelf. Dat klopt ook wel omdat we er na 10 minuten al achter kwamen dat ik maar voor 35% geïncarneerd was.

Door hiermee aan de slag te gaan heb ik letterlijk en figuurlijk een rugzak af gedaan. De ballast die ik met me mee droeg is echt van me afgevallen en voel ik me nu volledig geaard. De angst die altijd de overhand nam, de onrust die ik ervaarde is er niet meer.

Ik kom hierdoor steeds een stukje dichter bij mezelf. Elke dag voel ik me meer verbonden en rustiger.


Jolanda

Via Facebook kwam ik een bericht tegen van Mariska over NEI therapie. Ik heb contact met haar opgenomen en de manier waarop zij over NEI therapie sprak in combinatie met vruchtbaarheid/kinderwens sprak mij heel erg aan. Heel rustig en liefdevol sprak zij over een zieltje en juist dat vind ik een super mooie benaming voor een ongeboren kindje.

Voorafgaand aan de sessie heb ik informatie van haar doorgestuurd gekregen en hebben we een kort gesprek gehouden om te kijken of NEI therapie bij mij/ons zou passen en wat de verwachtingen zijn. Mariska neemt de tijd voor je en beantwoordt alle vragen die je voorafgaand hebt.

Zij heeft mij erg gerustgesteld tijdens de sessie doordat ze zich duidelijk heeft verdiept in het onderwerp 'zwanger worden'. Het is een kwetsbaar onderwerp waar veel emoties bij komen kijken, althans wel bij mij. Het is dan juist fijn om vertrouwen te hebben in degene die de NEI sessie uitvoert.
Na afloop van de sessie heb ik een samenvatting gekregen van de besproken punten en de aantekeningen die zij hierbij heeft gemaakt zodat ik dit op een later moment nog een keer kan teruglezen. Deze aantekeningen geven mij rust en vertrouwen.

Ik ben erg blij dat ik een NEI sessie heb gevolgd en hier kennis mee heb kunnen maken. Door Mariska is dit een zeer positieve ervaring geweest!

Super bedankt!


DvB

Het is bijzonder om te ervaren dat NEI therapie echt werkt. Mijn dochter (6 jaar) was altijd angstig om nieuwe dingen te proberen met eten. Ook vond ze veel spannend en had ze niet veel zelfvertrouwen. Mariska heeft met mijn toestemming op afstand een NEI behandeling uitgevoerd op haar. Zelf heeft mijn dochter hier niks van gemerkt. Wij wel als ouders. Ze durft veel meer te proeven vanuit zichzelf. Fietsen zonder zijwieltjes was ineens een ding dat ze wilde proberen, en ja hoor! In 1 keer reed ze weg! En zo nog tal voorbeelden waarmee haar zelfvertrouwen echt is gegroeid.

Bedankt Mariska voor deze NEI behandeling bij ons meisje.


Anita

Na de geweldige sessie, ervaar ik zoveel meer rust! 
Ik heb echt mezelf voorgenomen het zieltje de ruimte te geven, om zelf de keuze te maken wanneer het wil verschijnen. 
Uiteraard ben ik dan heel blij! ❤️  
Daarnaast heb ik meer energie om het huis aan te pakken, wat ondertussen flink aan de gang is. Dit helpt ook om meer rust in mijn hoofd te creëren.  
 
Ik vond het wel spannend om te weten waar de knelpunten zitten rondom het zwanger worden. Maar ik moet zeggen dat Mariska hier met veel respect mee om gaat en het rustig bespreekt.  
 
Mijn man neemt heel veel rust nu zijn relaxstoel staat. Hij is nog niet volledig tot rust gekomen, maar dit begint wel te komen zegt hij. 


Stephanie & William Wolswijk

Schrijf een review


Wil jij ook je ervaring delen aan de hand van een behandeling bij Balance for Health? Schrijf deze dan in onderstaand formulier. Na het versturen zal deze zo snel mogelijk worden geplaatst.
Alvast bedankt!

Naam  
E-mailadres  
Review  

Balance for Health
© 2018-2024
KvK 71381910
Contact
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Beheer
Deze website is ontwikkeld door Romilan ICT