Mariska

Ik ben al sinds mijn tienertijd gepassioneerd over voeding, gezondheid, welzijn en spiritualiteit.
Wat maakt nou dat er mentale, emotionele†of fysieke klachten ontstaan?†En hoe kunnen we tot de oorzaak van deze klachten†komen en niet alleen maar de symptomen bestrijden?

In 2018 heb ik mijn opleiding tot Natuurgeneeskundig Therapeut afgerond.†Gedurende deze opleiding ben ik erg enthousiast geraakt over de†diverse behandelmethoden binnen de natuurgeneeskunde, waarmee ik mensen kan†helpen om de gezondheid te bevorderen en veel soorten klachten kan helpen†verminderen.

Toen ik in maart 2022 in aanraking kwam met†NEI therapie werd ik nog enthousiaster!†Er gingen voor mij deuren open, die voorheen gesloten bleven.†Ik ben nog meer gaan geloven in wonderen,†die NEI therapie†mij heeft laten zien.†Mensen die na jarenlange klachten, door ťťn of†enkele NEI sessies een vermindering of verdwijning zagen van hun klachten.†Klachten waarvan er werd verteld dat ze er maar mee moesten leren leven of de†zogenoemde overgeŽrfde klachten maar moesten accepteren, omdat nou eenmaal in†de familie zitten.

NEI heeft mij geleerd dat alles mogelijk is!

In februari 2023 heb ik de opleiding tot NEI Coach afgerond en ben ik enorm verliefd geworden op de snelle, effectieve en zachte†methode.†Ook vind ik het feit dat deze techniek zo enorm breed toepasbaar is,†echt geweldig.

Zelf ben ik dankzij NEI therapie onder andere afgekomen van mijn gevoelige tandvlees, waar ik al jarenlang last van had. De oorzaak bleek ergens vier†generaties geleden in de vrouwenlijn te liggen.†Dit hebben we meteen kunnen integreren en na een aantal weken was de gevoeligheid van mijn tandvlees volledig verdwenen.

Ook ben ik na ruim 7 jaar afgekomen van de angst die ik had voor bochten op de snelweg. De angst is ontstaan nadat ik een auto-ongeluk heb gehad en is sindsdien altijd aanwezig gebleven. Dit heb ik met behulp van een NEI sessie op mijzelf uit mijn systeem kunnen opruimen en sindsdien heb ik die angst nooit meer gevoeld!

Naast NEI therapie, natuurgeneeskunde en massagetherapie heb ik mij de afgelopen jaren ook ontwikkeld op energetisch en spiritueel vlak. Hier heb ik nog meer tools gekregen om in te zetten om een proces te†ondersteunen wanneer de situatie daarom vraagt en de persoon hiervoor openstaat.

Op het pad wat ik gedurende de afgelopen jaren heb bewandeld, heb ik veel lagen mogen afpellen en mezelf op veel vlakken kunnen ontwikkelen.†Ik ben hierdoor steeds beter in balans gekomen†en veel meer in mijn kracht gaan staan.

Dit gun ik anderen ook en daarom ben ik zo gepassioneerd om jou ook te kunnen helpen.†Samen kijken we wat er voor jou nodig is en†opgeruimd mag worden.†Zodat jij weer in balans komt, in contact komt met jouw potentieel en de beste versie van jezelf kan worden.

Ik vind het belangrijk dat iemand zich veilig, welkom en op zijn of haar gemak voelt.†Tijdens mijn sessies stel ik jou als persoon centraal en zorgen we samen voor een fijne samenwerking.

Heb je een vraag? Neem gerust vrijblijvend contact op en dan luister en kijk ik graag even met je mee.

Ik werk via een online consult of†ambulant bij jou op locatie.

Balance for Health


Praktijk voor NEI therapie, natuurgeneeskunde en massagetherapie.†
KvK nummer 71381910 en†BTW nummer NL001177322B67.

Balance for Health is aangesloten bij CAT (Complementair Aanvullende Therapeuten). De Therapeuten die geregistreerd staan bij de CAT voldoen aan hoge kwaliteitseisen die worden gesteld aan opleiding, nascholing, waarneming.

Ik val als Kwaliteitstherapeut onder Wkkgz-klachtrecht bij GAT (Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten). GAT is een rijkserkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie.


Contact


Wil je een afspraak plannen,†meer informatie of heb je een vraag?
Neem dan gerust contact op!††
Balance for Health
© 2018-2024
KvK 71381910
Contact
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Beheer
Deze website is ontwikkeld door Romilan ICT